Hallå hallå…..

Nu är jag igång igen ! Vet inte vad det beror på , men ibland glömmer jag bort detta skrivande . Men , samtidigt känns det som ett sorts behov att kontakta mitt ursprung .

Sist skrev jag ju om den här raggarfesten , ” Power Big Meet ” , som gick av stapeln förra helgen .

Kan rapportera , att den avlöpte mycket bra . Inga som helst incidenter . Vi ortsbor hade hört talas om KAOS . Alltså , stora bokstäver ! Därför såg vi i lokalbefolkningen till att hamstra i god tid . Så vi inte skulle lida svältdöden ….

Den risken fanns inte ….. Jag var inne i en Willysaffär på fredageftermiddag , när det hela hade kommit igång …. Det var en helt öde affär . Kassörskan talade om , att i början på veckan hade man haft en rekordförsäljning , liknande den vid jul !

Där ser man vad rykten kan ställa till …… Men , vad jag har förstått , var dom besökande mycket nöjda .

Men , nu till nåt helt annat .

Vädret är fortfarande somrigt här . Vi väntar nog egentligen på regn . Mycket torrt .

Har i veckan haft besök av yngre släktingar från Vännäs och dom trakterna . Då påpekar mina mindre barnbarn : ” Hur pratar du Farmor ” ? Saken är den att jag direkt faller in i Vilhelminadialekten . Det räcker att jag får syn på dom .

Hur som helst ….. En mycket trevlig vecka med dessa ungdomar !!

Ni får ha en bra helg !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.