ILSKA !!

Nu känner jag att jag måste smida medans järnet är varmt ……

Igår , förstod jag ingenting . Idag , förstår jag mer . Därför börjar min ilska stiga . Alltså frångår jag min vana , att inte skriva varje dag .

Det här med it-skandalen ….. Har undrat … vad är det som gör att det har blivit den här sk . skandalen ?

Idag halkade jag in på DALADEMOKRATEN .SE. Hittade där en krönika , skriven av Carl Tham , som handlade om Transportstyrelsens it-hantering .

LÄS DEN ……  Mycket talande . Beskriver hur ALLA partier sedan lång tid tillbaka , gått med på att godkänna den rådande privatiseringsiver , som råder !

Man har helt enkelt lagt ut det jobbet till privata storföretag , som opererar i andra länder , istället för att behålla dom tjänsterna här i landet . Det blir billigare !!

Det , som retar mig mest just nu är ……. Finns det något tjänsteområde , som inte flyttats ut , på samma sätt ?

Kan nämna färdtjänsten … Folk hamnar i Moldavien ,när dom vill beställa färdtjänst ….. Med olika framgång . Istället för att man kunde ringa taxi på ort och ställe ! Vilka dårfinkar har beslutat om sånt ?!

För att inte tala om den nedrustning , som sker inom telefonibranschen !!!

Folk , som bor inne i landet , har snart inte möjlighet att bo kvar eftersom dom riskerar att bli helt isolerade , utan möjlighet att tala med nån på telefon .

Blev just uppringd av en släkting i Västerbottens inland . Ett samtal , som efter en stund bara började försvinna . Man kan få ringa om upprepade gånger , för att få sagt det man skulle !

Ska det vara så ……. Ingen har bett om den sortens teknikinnovation !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.