Lite reklam och glömska

Nu blir det reklam …… Dom jag åkte med till min systers begravning , som jag skrev om förra gången är Herr och fru Hackspett .Dessutom är Frun min systerdotter , som jag umgåtts med mycket i alla år . Dessbättre bor dessa Hackspettar inte så långt bort nu utan vi kan ses med jämna mellanrum .

Herr Hackspett är mycket skicklig träsnidare och snickrar till bland mycket annat just ….. Hackspettar !! Som man sätter fast på sin ytterdörr som dörrknackare . Dom har en fin liten butik i Fridene , en by i Hjo kommun … ” Atelje Hackspetten ”….. Har även webb-butik ….www.hackspetten.nu       Ni kan själva titta och beställa om ni vill.

Dom har många järn i elden …..Eftersom dom bägge är musikaliska och sjunger bra , är dom ofta ute och gör framträdanden . Och då heter dom just ” Herr och Fru Hackspett ” !

Men , det är också dom som står för den här historien om glömska , som jag fick höra på hemresan .

Ibland har dom glömt att låsa dörren till butiken , som finns i ett hus på gården .

Vid ett tillfälle ringde en av grannarna och sa efter presentationen   ” Var är ni ?”     Herr Hackspett : ” Vi är på Öland ! ”

” Sluta skoja nu …. jag hör ju radion ! Var har du gömt dig ?  Jag står ju inne i affären !! ”

Då hade dom helt enkelt åkt iväg på semester och glömt att låsa den dörren .Dom fick  be grannen att se till och låsa och släcka ner det hela …

Med detta vill jag ha sagt , att det är inte bara panschos , som är glömska !

Vill visa en bild på min fina ”Doorpippi ” , som jag har på dörren :

 

DSCN1148

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.