Dagens utflykt…..

…. gick till Lidköpings Soptipp . Eller , det heter nog numera Sopstation ! Det visade sig , eftersom jag inte varit där på ett tag, ha blivit en hel industri !

Hade en känsla av att jag nog hade behövt en guidad tur för att veta att allt läggs rätt . Nu åkte jag , som tur var med en yngre person , barnbarn . Och såna pojkar har ju huvudet på skaft .Jag blir i alla fall glad åt den ordning , som rådde på denna soptipp . Man hade till och med en avdelning för ÅTERVINNING . Sånt , som kan lagas och skickas vidare till sekonhandbutiker .  Mycket bra !

Sen åkte vi till en sån butik . Hade stora böcker som kanske nån har glädje av . Och en stor påse med tyger .Har jag talat om att jag har haft syatelje , tro ? Och att jag har samlat på tyger i praktiskt tagel hela mitt liv …..Har inte kunnat gå in i en tygaffär utan att köpa något !

Men , nu börjar jag förstå att om jag ska hinna använda alla tyger jag har behöver jag bli minst 150 år !

Så nu börjar jag frakta bort dom , lite då och då !! Har svårt att skiljas från vissa ….. Som kan vara bra att ha . Har symaskinen ständigt uppe eftersom jag nästan får abstinensbesvär om jag inte får sy när jag vill .

Man kan ju alltid sy en bärkasse av ett fint tyg och barn och barnbarn har lite kläder som behöver lagas ….. Då går maskinen alltid igång !

Men , nu är det helg och i morgon ska jag gå på film i Filmstudions regi !!

Ha en bra helg !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.