Oldsberg , Oldsberg , Oldsberg !!

Vad är detta  ?  Så fort man går in på nätet , oavsett det är att läsa tidning eller att kolla på facebook , så kommer detta om Oldsberg upp !!!!!

Vem fn bryr sig !?

Hur bär han sig åt karln , för att få sån uppmärksamhet  !?

Har han flytt över haven för att rädda sitt liv ?      NEJ !     Han har endast bärt sig dumt åt , efter vad som framkommit . ( Och dessutom tycker jag att han börjar bli gaggig ) !

Men , nu till nåt helt annat ….

Var i förrgårkväll på julkonsert till Skara Domkyrka . Enligt en tradition , som jag ihop med min dotter med kompis brukar göra . Det finaste den här gången var ett luciatåg med sång , som genomfördes UTAN några förstärkande högtalare .

Denna fina sång , som steg upp i dom höga valven ….. WAOW ……. Så obeskrivligt vackert !

Sen fortsatte det . I och för sig fint med kör – och solosång av olika julsånger . Men varför måste dom ha högtalare där ljudet blir så skrikigt ? Även solisterna trodde nog att det var nåt slags Idolprogram , där man måste skutta runt på bästa sätt !      Nää , sånt tilltalar inte mig !

Men , det underligaste av allt …… Förra året när vi var där upptäckte vi att det vid ena sidan av kyrkan stod 4 svarta clubfåtöljer vid ett bord där ingen satt … Då satte vi ju oss där !

Samma i år . När vi kom in var det väldigt mycket folk samlade . Ingen satt på våra bekväma fåtöljer ….. Så vi satte oss där igen .

Men , jag måste erkänna att jag väntade hela tiden att nån skulle komma och säga att där får vi inte sitta . Men icke !

Vi hörs !!

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.