Årets julklapp…. i min snäva krets !

Årets Julklapp hos mig , var ingen elcykel . Utan istället en nyckelring med vidhängande gul Kalkon , som vid tryckning på magen försökte komma ut med ett ägg …. 10 kr  ! Present inköpt av min dotter till 11- åringen i gänget . En mycket populär grej , som alla ville prova .

Sen , efter utdelningen var kalkonen försvunnen ….. Det slutade med att ägaren och fadern fick gå ut till soptunnan och leta i skräpet . Och hittade den !! Stor lycka !

Det där med borttappade grejor är tyvärr en slags ritual i min familj ….

Förutom kalkonen var det nycklar , som hade försvunnit för 18-åringen i gänget . Saken är den att dom flesta åker bort en sväng och är sen tillbaka rätt som det är . Så höll det på även denna gång .

På juldagen när jag satt här i lugn och ro fick jag förfrågan om nycklarna ….. ” Har du sett mina nycklar ?”     Både hem till mamman och flickvännen ! Milde tid ! Jag letade på alla möjliga och även omöjliga platser ….. Till och med i tvättkorgen , eftersom ungdomarna uppenbarligen trivs väldigt bra på toaletten . Jag misstänker att dom sitter och knappar på sina mobiler då . Ibland får dom nästan krypa ut , eftersom benen har somnat vid stillasittandet .

Men , inga nycklar . Hela släkten var involverad …… Men , idag fick jag meddelande ….. ” Hittat nycklarna ”!     Skönt !

Det känns som en befrielse när såna saker kommer tillrätta . Därför är det nog egentligen ganska BRA att saker och ting försvinner ibland ! Hela dan är räddad sen !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.