Menar dom allvar ??

Det som mest retat mig den här veckan är försvaret som kommer med krav på en massa extra MILJARDER till att försvara landet ?!

Enligt män av hög rang , med varierande mängd streck på axlar och kragar , befinner vi oss i ett utsatt läge försvarsmässigt .Varifrån hotet främst kommer har jag inte fått nån uppfattning om . Och som medborgare tycker jag  att man har rätt att få veta .

Har starka misstankar om att herrarna verkar i eget syfte . Kör med skrämselpropaganda för att få som dom vill .

Tänk om sjukhuspersonal ginge ut på samma sätt…… ” Om inte vi får extra miljarder kan vi inte hjälpa människor , som behöver vård !!” Något , som åtminstone jag tycker vore mer befogat än dessa ständiga krav på ett utökat försvar .

Vad vi behöver försvara oss emot är den ständigt försämrade miljön , som dessutom är ett reelt hot . Men , som förmodligen är svårare att uppnå eftersom det ligger starka ekonomiska krafter som hinder .

Att utbilda militärer som kryper i buskarna lär inte hjälpa oss om nån av dom styrande galningarna i andra länder trycker på den utlösande knappen !

Det räcker om vi installerar en telefonsvarare som säger : ” Vi ger oss !”

Ha en bra helg !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.