Oj oj oj ……

Nästan två veckor sen jag skrev förra gången !!

Men , nu använder jag hunden Ture , som svepskäl . Fast det är nog inte helt sant . Har lite tappat stinget . Men idag var det en riktigt fin vårdag . Sol , ingen blåst .

Tures Husse har kommit hem efter sin svåra operation och det verkar ha gått bra . Skönt !

Men , det här med att ha hund …… Nej , nej ….. Det är absolut inget för mig . Det går bra en tidsbestämd period . Men absolut inte jämt !

Kan konstatera att det här med tidiga morgonpromenader är väldigt överskattat !! Jag ligger hellre och sover länge . Första natten Ture sov här vaknade han stup i ett och gnällde . Så det var bara att gå upp en sväng och sen puscha honom till vila igen . Var då ute på promenad redan HALV SJU !

Men nu sköter han sig bättre …. Vi går inte ut förrän vid halv åtta . Och det kan jag tåla .

Har inte lämnat honom själv första veckan eftersom han inte är van vid miljön . ( Han bor på landet ) . Risk för skällande .

Men , i måndags skulle jag träna honom lite och gå ut själv en stund . Ringde på hos grannen och sa att nu får ni rapportera om han skäller i sin ensamhet . När jag kom tillbaka och då ringde på hos dom igen för att efterhöra om resultatet , vem tror ni mötte mig i dörren när dom öppnade ….. Ture !!

Dom hade hört hur han gnällde och ylade så av ren empati hade dom hämtat honom !! ( Dom innehar en nyckel till mig )

Så var det med den övningen ……

Nu ska Ture och jag se mitt favoritprogram ….. Lets dance …    Ha en bra helg !DSCN0658

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.