Årets påskpinne

Mitt intresse för påskpynt är ganska begränsat. Påsken är ju snabbt förbi och man väntar istället på vårvärme .

Inte ens påskris bryr jag mig om längre . Men i fjol när jag var i skogen hittade jag en fin , grov pinne , som jag satte lite pynt på i en vas . Perfekt ! Fick en hel del beröm för den Påskpinnen .

Men , i år har jag inte ens varit i skogen . När jag före helgen gjorde en liten städning fick jag syn på en pinne i paraplystället ….. Förmodligen någon av småpojkarna som har sparat den för kommande behov . Den lånade jag . Den får duga trots att det är en lite förminskad version , jämfört med fjolårets . Bild kommer .

Annars är det fortfarande kallblåst här . Trots en värmande sol . Minusgrader på nätterna .

Men , det går ju i alla fall åt rätt håll !

Påskpinnen

 

IMG_20180329_190353

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.