Besök av hackspettar

Det  låter ju förstås underligt . Hackspettar är ju inte vårfåglar precis , men det här handlar om sjungande och spelande såna .

Släktingar dessutom . Fru hackspett är min systerdotter , uppvuxen i Mellansel , innanför Örnsköldsvik . Dom är synnerligen musikaliska , och idag har dom gjort ett uppskattat framträdande på ett av träffställena för oss Panschos .

Dom Hackspettarna behöver man inte skämmas för . Tvärtom ….. Jag kan sola mig i glansen .

Det är nästan som på den tiden när Ingemar Stenmark var som bäst . Folk gratulerade mig ! Ibland blev jag så övermodig att jag sa : Han kan nog åka baklänges och ändå vinna !   Men , jag vet inte riktigt hur det mottogs …. Men roligt var det . Tyckte jag i alla fall .

Annars är det ju mest dom långbenta tranorna det handlar om här i Skaraborg just nu . Har inte varit och tittat på dom i år . Jag vet ju både hur dom låter och ser ut .

Annars går det lite trögt med våren … Kallblåst från Vänern . Men vitsippor har slagit ut . Och även på björkarna kan man se grönska .

Så det är inget att klaga på .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.