Så det kan bli ……

Trodde nästan att jag slutat skriva på den här bloggen . Men av olika orsaker sitter jag här nu i alla fall . En av orsakerna : valet i höst … Den andra : Av en slump råkade jag på den duktiga TV-reporterns Carina Bergfeldts inlägg på Facebook. Där hon skriver med anledning av den hatspridning mot en av spelarna i det Svenska laget efter förlusten mot Tyskland .

Det hon framhåller mest där är … VI FÅR INTE BARA TIGA OCH VÄNDA NER BLICKEN … mot den sortens trakasserier ! Alltså måste jag dra mitt strå till stacken och om möjligt propagera mot dom mörka krafter som sprider sig alltmer .

Vad är det med folk ?!    Har dom helt tappat förståndet !!     Kommer plötsligt att tänka på när jag besökte skolan där Afganistanflickan gick . Jag gick med på en slöjdlektion i en ” vanlig svensk ” klass . Det som var påfallande var att INGEN av dom svenska eleverna tilltalade min flicka .Jag trodde att det kanske var för att jag var med . Men hon sa då på min fråga ….. så är det alltid . Det var precis som om hon inte fanns !!

Börjar tro att det inte bara är flyktingarna som ska fostras , utan också vi som måste lära oss hur man beter sig på ett mänskligt sätt .

Men , nu till nåt helt annat …..

För tre veckor störtade jag utför trappan på väg för att låsa upp porten åt ett barnbarn . Slog huvet i stengolvet , som föranledde en spricka i nacken , vilket i sin tur ledde till en nästan veckolång vistelse på Kärnsjukhuset i Skövde .  Det var  under den väldigt varma perioden .

Sen har det varit svalare och regnigt , men idag är det lika varmt igen.

Jag börjar förstå varför jag svimmade …. Mår inte bra av värmen , det känner jag idag . Men eftersom jag är både Panscho och nu även sjukskriven så går jag inte i någon trappa . Det finns hiss här om jag vill ut .   Nu går jag omkring med en stödkrage , så jag ser närmast ut som nån slags Starwords-människa . Mina yngsta barnbarn undrar om dom inte kan fjärrstyra mig .

 

IMG_20180609_192552

4 kommentarer

  • Inga-Britt Gustavsson (inläggsförfattare)

   Ja , med tanke på vad läkaren sa vad som kunde vara alternativet …. förlamning ….. så är jag väldigt glad för utgången !
   Kram till er båda !

  • Inga-Britt Gustavsson (inläggsförfattare)

   Ja , Marja , jag går här som en mumie men tänker på att det kunde vara mycket värre .
   Man får ju vara positiv .
   Kram !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.