Sommarprat

Ja , vad annat kan det bli !? Än sommarprat i den här värmen …. En värme som för min del inte är särskilt njutbar .

Annars så tänkte jag mer på radions P1 , där man kan lyssna till just sommarpratare .Brukar kolla in vem som gäller för dagen , och om jag inte känner till personen ifråga , lyssna hur han eller hon låter . Dialekten … Kan inte med vissa . Och ibland är det inte ens intressanta ämnen heller .

För några dar sen lyssnade jag emellertid på Arne Ljungkvist . Ni vet den här läkaren , som kämpat mot doping inom idrotten i många år. Han berättade mycket bra . Det som mest fastnade i huvet på mig var när han talade om hur det var när han började sin bana , bla som idrottsläkare . Hans stora förvåning när han fick frågan om vilka mediciner han kunde skriva ut …… Till friska människor …. Och hans klockrena svar : ” IDROTT ÄR INGEN SJUKDOM !”

Alltså skrevs det inte ut några preparat !

Annars är det fortfarande lika jäkla varmt här . Och jag vet att det är likadant i norr !

Huvvaligen !!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.