Berömt stuprör

I min , som jag hoppas , tillfälliga handikappbelägenhet , så har jag hjälp av kommunens hemtjänst . Städning varannan vecka och duschning två ggr i veckan .

Mycket bra ….. När jag ska duscha krävs det två personer , som ska byta den stationära kragen mot en duschkrage . Mycket viktigt . Jag får inte röra huvudet åt något håll .

När det är någon personal , som inte varit här förut undrar dom alltid … Hur gick det här till ?

Jag drar då historien ….. Satt och halvsov vid TV:n . Ungefär vid 11- tiden . Då ringer ett barnbarn och undrar …. Kan du öppna porten ? Han skulle in och hämta något och såg att jag hade öppet balkongdörren . Alltså inte gått i säng .

Jag reste mig . Gick iväg som vanligt … ( Man måste ner en trappa för att låsa upp porten . ) Halvvägs nerför trappan kom plötsligt trappstegen bara hastigt emot mig och jag visste inget .

Utanför stod barnbarnet och hörde smällen när jag föll och kom inte in !!

Han sprang runt huset och klättrade upp i stupröret och kom in den vägen till balkongen .Han hade ju sett att det stod öppet !

Jag vaknade inte till förrän han och en kille som bor över mig stod lutade över mig och frågade vad som hänt …. Jag försökte förstås lugna dom med att om dom hjälpte mig upp så var det ingen fara…… Som tur var protesterade dom och tillkallade ambulans .

När jag vid upprepade tillfällen berättat händelseförloppet för hemtjänstfolket går dom ut på balkongen och tittar på stupröret som klättringen företogs på ! Jag bor på andra våningen ……

Därför har det stupröret blivit väldigt uppmärksammat !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.