Inget pizzabak

Lovade förra gången jag skrev att jag skulle tala om hur pizzan blev ….. Joo , den gick att äta . Men , eftersom jag inte fick nåt besök under de närmaste dagarna så fick jag äta samma i flera dar . Ni vet …. Man ska undvika matsvinn !

Den här veckan har det varit tätt med aktiviteter pga höstlovet . Jag har ju barnbarn i skolåldern . Och det är ju roligt med såna besök .

Nu till nåt helt annat . Fick för några dagar sen ett brev från SIFO . Ni vet , den här undersökningen , man ofta hör talas om .Sverige Nu  , kallas den .

Speciellt utvald … Jo , jag tackar jag … Men jag tänkte att jag kan väl ställa upp …. Kanske får man någon belöning !

Idag så kom svarskonvolutet . En 40-sidig trycksak tätt,.tätt med frågor man ska kryssa i . Alltifrån vilken sorts flingor man köper till vilken tidning man läser .

Man förstår ju att tiden på 2 månader behövs för att svara !

Vid en hastig bläddring i trycksaken tycker jag att den är ganska ofullständig . Jag har i många avseenden en klar uppfattning om vad jag tycker .Men det verkar man inte få ha ?!

Ett exempel : Tränings-/Aktivitetsredskap

Har du eller planerar du att köpa följande ?

HAR            PLANERAR ATT KÖPA

Pulsklocka

Smartband

Smartwatch

 

Då ska man alltså kryssa i vilket man tänker sig att göra …. Men nu är det ju så att JAG VILL INGEN HA  ! Och det finns ingen ruta för det alternativet !

När den här undersökningen sen publiceras kommer man att tala om att si och så många personer SAKNAR tex pulsklocka ! En förvanskning av sanningen …. Jag SAKNAR ingen sån !    Jag vill inte ha nån helt enkelt !!

Huvvaligen !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.