Det underhållande SD…….

Man behöver inte direkt leta efter roligheter i media ….. Det är bara att lyssna på nyhetsutsändningar . Som ofta handlar om vad Sverigedemokraterna har för sig .Vilka dom står i begrepp om att utesluta , och som det sker ibland , varför .

Den senaste bulletinen är om deras sändebud sen några år i EU . Men , som nu av någon anledning misshagat partiledningen . Varför vet jag inte . Men nu hämnas kvinnan ifråga med att skämma ut SD:s förstanamn på EU-listan . En karl som har gjort närmanden mot en partimedlem på nån fest .

Det har gått så långt att till och med ordföranden Åkesson ser sig föranledd att uttala sig !!

Och det är ju förstås inte första gången han måste ut och försvara sina medlemmar .

En sak vet jag ju beträffande EU-valet ….

Kommer INTE att rösta på SD !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.