Sommarväder

Kom på att man kan ju sitta på balkongen under markisen och knappa på den här apparaten .

Igår var jag på besök hos min 94-åriga väninna ….. Undrar hur länge hon ska orka . Hon kan inte ligga i sängen hela natten , säger hon . Får då svårt att andas. Då larmar hon . Personal kommer och tar upp henne så hon får sitta i rullstolen . Då är tidpunkten ofta runt 2 – 3 på natten . Men det går bra , säger hon . Förnöjsam .

Personalen på detta äldreboende är väldigt snälla och tålmodiga säger hon … Och jag tror henne .

Inte alls , som skräckscenarion man ibland kan läsa om i massmedia . Hon är så nöjd . Och har ett jäkla bra minne . Jag får ibland fråga om hur gamla mina barnbarn är …… hon vet !

Tittade på ett tv-program …. ” Uppdrag granskning sommar ” , som handlade om surrogatmammor . Huvvaligen . En hel industri , som utnyttjar fattiga kvinnor till att föda fram barn åt , som det framgick …… Svenska par !!

Det tillåts inte i Sverige . Men , det finns dom som tycker att vi ska tillåta det …. Jag är dock av den åsikten att den sortens barnindustri ska vi inte ha !!

Hur ska vi se på barnlöshet ?!      För min del ska man se på det , som vilken åkomma som helst !En del kan få barn … Andra inte ! Ibland får man acceptera det som händer ….. Vi kan inte på artificiella grunder ändra på allt . Det är inte heller säkert att dom barn , som föds på sånt sätt får det bra hos sina ” Föräldrar ” …….

Nu nåt helt annat ….. Var hos sonen efter besöket på äldreboendet …

Och vilka rosor !! Hela husväggen …. Blommar likadant varje år ! Bild kommer från balkongen och rosorna .

 

IMG_20190627_191848IMG_20190626_161104IMG_20190626_161114

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.