Hetta

Bäst att vara inne idag . Stänga balkongdörr och fönster . Inte bara för värmen , utan också för att utestänga den hårdrockskonsert som pågår i Stadsparken . Bor en bit ifrån , men fågelvägen är det inte långt  , och vinden ligger nog åt mitt håll . Dom som befinner sig där , i stormens öga , måste ju bli ganska lomhörda . Jag kan ju stänga om mig i alla fall .

Tog tidigare en promenad till stadens torg för träff med min skyddsling från Afganistan . Hon ska i nästa vecka åka till Iran , av alla hemska ställen . Anledningen är att hon ska hälsa på sina föräldrar , som befinner sig där  . Dom har sagt att där är det väldigt varmt ….Över 40 grader ! Huvvaligen !

Det känns just nu , som att det bästa är att krypa ihop nånstans och sova …. Vila upp sig inför Svenska tjejernas VM-spel i kväll .

Ha en bra helg !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.