Händelserik vecka .

I onsdags åkte jag med mitt symötesgäng på en bussresa som innefattade båtåkning på Göta Kanal . Buss till Töreboda , där vi gick ombord på kanalbåten , som sen tog oss till Karlsborg där bussen väntade för hemfärd .

Allt fungerade tills vi klev ombord på båten . Vi bestämde oss för att ta plats på fördäck , eftersom det var soligt och fint väder .

Vi ställde i ordning stolarna för att sitta skönt ….. Men , när jag satte mig på min brakade den ihop ! Ramlade och slog huvudet rakt i den hårda väggen !!

Folk rusade ju till och drog upp mig och undrade hur det gick ….. Ställde mig upp och kände efter . Ganska vimmelkantig , måste jag erkänna . Kände på bakhuvudet .En stor bula , blev det med en gång . Fick hjälp av en kille i besättningen , som hämtade djupfrysta köttbullar inlindade i en handduk , som jag sen fick sitta med lutandes mot väggen . Inte precis vad jag hade väntat mig av den kanalresan .Men , jag genomförde den i alla fall .

Annars var det väldigt fina omgivningar . En fin båtfärd , som sakta färdades utmed kanalen , som ju har vatten i markhöjd och lummigt och fint .

När jag sen berättade för släktingar och vänner om olyckan var det många , som sa att ” Du måste klaga på detta ! Resan blev ju förstörd ! ”

Och visst …. Det var ju sant . Alltså skickade jag iväg ett mail till den båtens rederi ….. Och se ….. Kom ett mycket snabbt och vänligt svar från Kaptenen på båten .

Dom ersätter vad jag har betalat för resan , plus att jag ska få presentkort på en ny resa för två personer !! Överraskande !

Dessutom la han till att dom har sett över stolarna och tagit bort dom . En del hade rostat på benen invändigt eftersom dom stod ute i ur och skur .

Där ser man …. Man ska nog inte dra sig för klagomål när nåt fallerar !

Och sen har vi ju också haft Big Power Meet här i Lidköping i helgen .Fast för min del har jag då inte haft ont av det …. Det är ganska roligt att titta på dom fina bilarna …..Men nu är det slut på det och lugnet lägger sig över stan .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.