Hej å hå igen !

En sån värme !! Men , jag har ju förstått att hela landet är drabbat . Fast egentligen är det väl inte alla , som anser att man är DRABBAD .  Den badande delen av befolkningen tex .

Igår genomförde jag en repris av båtturen på Göta Kanal . Som den minnesgoda läsaren av bloggen säkert kommer ihåg , så ramlade jag ju av en trasig stol sist och fick sitta med frysta köttbullar i nacken för att häva en stor bula i huvet . Fick efter klagomål till rederiet presentkort för 2 pers på valfri kryssning , plus vad den förra resan kostade …. Så jag kan inte klaga på båtfolket ! Och nu var det en fin resa !!

Men , det heter ju att en olycka kommer inte ensam …. Så nu har jag alltså haft 3 …. Först var det toastolen , som gick sönder i spolningen … Eftersom jag bor i hyreslägenhet var det ju bara att felanmäla till hyresvärden . Men , det är ju semestertider !

Hur som helst , så blir jag ju inte helt handfallen . Spolade upp vatten i en hink och hällde i toan istället för spolning .

Sen upptäckte jag en tilltagande trafik av getingar på balkongen …. Såg att dom kröp in ovanför balkongen i ett hål .Bobyggande !!

Återigen anmälande till hyresvärden !     ( Dom börjar väl snart tro att jag är en sån där gnällmänniska ) . Den nuvarande hyresvärden är ganska ny och den vi hade innan , använde mig , som nåt slags annonspelare vid försäljningen av huset ….. ” Hon har bott här i 18 år och ringer inte och klagar i onödan !!” Pinsamt .

Men , nu är allt fixat .. Igår av en rörmokare . Mycket snabbt … Idag kom en getingexpert ….Blåste upp nåt pulver … Lätt som en plätt !

Man ska nog ha en del problem för att känna hur bra man har det ….. Trots värmen !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.