Mellandagsfunderingar

Det här med tekniken är inte lätt . Snarare svårt .Åtminstone för mig . Hade tänkt byta till en mer tidsenlig profilbild (iförd munskydd ) , men det stöp av nån anledning . Får vänta tills jag får besök an nån datakunnig släkting .
Annnars är det som vanligt mörkt hela dan . Som tur är har det kommit igång med lite skidåkning på tv . Men , det är inte utan att man saknar dom Norska åkarna , som av kända skäl avstår ett tag .
Nu är det ju inte alla som gillar såna program . Har en släkting som likställer den typen av program med att sitta och titta på när målfärgen torkar!!
Ibland tycker jag att den mesta tiden går åt till att leta nuförtiden …. Tappar ofta bort saker o ting .Idag har jag letat efter en jumper . Inte egentligen så att jag inte har några kläder , men kom att tänka på just den här jumpern som jag tänkte att jag kunde ha idag . Hittade den så småningom bland stryktvätten .Vad den nu gjorde där ?
Vanligast är det annars att det är telefonerna som får fötter . Nu har jag två apparater . Fast och mobil . Så om det bara är den ene som försvunnit kan man ju ringa och på så sätt hitta den .
Men i regel är båda tillsammans borta .
Men , jag är ändå inte den mest snurriga vad det gäller sånt . Har en väninna som ringde en kompis och i upprörda tonfall omtalade att hon i flera timmar letat efter sin mobil !! Kompisen sa då : Och vad pratar du nu i ? ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.