Britta 2.0…

Julen är undanplockad och julkulorna förpassade till kallvinden. Jag firar med en alkoholfri öl innan nästa arbetsmoment hemma:-) Marinerade en bit fläskkarré tidigare idag med zest av citron, rosmarinkvistar mortlade i olivolja och salt och sedan några påsar med diverse marinader. Om jag lägger på ett kol nu kanske jag hinner få middagen klar till ikväll. Jag vill frysa tiden. Vila i mig själv ett tag och jobba mot en förfinad version av mig själv. Det sägs ju att det är möjligt, att vi utvecklas hela livet – kanske beror det på en själv hur utvecklingsbenägen man är. Allt är möjligt och kanske ligger det i alla människors natur – strävan efter helt tiden gå framåt, att inte stå stilla, att vara i rörelse – att leva…

Så skönt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.