Nu får regeringen och Folkhälsomyndigheten steppa upp!

Jag blir så frustrerad. Det är som att alla tror att Sverige aldrig kommer att lida brist på någonting – det kommer alltid stå en myndighet som fixar situationen. Är man uppväxt med utedass och utan rinnande vatten ibland – så vet man – det finns ingen mirakelgubbe eller mirakelgumma i det fördolda som ordnar allt – man får göra det själv! Norge stänger skolar, Finland sätter folk i karantän om de varit utomlands – Sverige sätter ett gräns för sammankomster till högst 499 personer.

Vi ska ju igenom det här, överleva det här. Börserna faller – en tydlig signal vore ett starkt drag som får allt att lugna ned sig en smula. Något som inger förtroende – inte velighet…

 

En kommentar

  1. Kane

    Undrar hur de bestämmer vilka de ska avfärda som har köpt biljetter till olika arrangemang…Och hur dessa reagerar. Och om det är bättre med 300 eller 400? Bättre vore väl att de ställde in helt. Men jag börjar nästan tänka att Sverige verkar vara ett av de länder som skött det hela sämst…Ingen kan svara på när de tror det hela är över heller. Troligen kan en andra våg komma sen också.

    Allt ansvar ligger på en själv, som med det mesta. Det har jag insett sen länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.