Gil and Myrla – a match made in h***

Jag blev smått euforisk när jag upptäckte att säsong 13 av USAs realityserie ”Gift vid första ögonkastet” låg ute på SVT Play. Läs inte vidare om du tänkt kolla på serien…

I alla fall så blev ett av de matchade paren Gil och Myrla. Gil, en vältränad brandman med hjärtat på rätta stället – alltid glad och omtänksam mot alla – en positiv människa i alla delar. Sedan var det Myrla. En snygg donna som proppat garderoben full med märkesskor och dito kläder. Smått egoistisk och bortskämd. Gil blev kär. Myrla sa ja på beslutsdagen. Gil sa ja. Två veckor senare hade Gil sålt alla sina prylar, sagt upp sin lägenhet för att fortsätta sitt liv med Myrla. Ett par veckor senare gör Myrla slut och säger att hon inte älskar honom.

I programmet där man blickar tillbaka är den förut så positiva, stolta och rakryggade man ett vrak. Han gråter och har fått gå i terapi för att att reda ut allt. Det är ganska cyniskt att ha TV-produktioner med äktenskap där man ser sin fru eller man första gången vid vigseln. Man leker med människor känslor. Alla paren spårade mer eller mindre ut. Vredesutbrott och depressioner om vartannat.

De få par som lyckats hålla ihop efter att tv-kamerorna slocknat sitter i soffor och diskuterar årets par – i en stämning av dåligt förklädd skrytsamhet – se på oss, trots allt så lyckades vi!

Nej, stackars Gil, jag mådde verkligen dåligt när jag såg honom. Han sa själv att han aldrig förut tvivlat eller varit osäker på sig själv, men nu var liksom allt omkullkastat.

Gift vid första ögonkastet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.