Trump och SD – rätt så lika egentligen…

Varför pudla när man kan ljuga? Det är klart, innan Trump hade många före honom använt lögnen som försvar och anfall. Även med bildbevis, säg emot, helt enkelt blåneka.

Du skall icke ljuga. Det är mäktiga ord. Varje liten nödlögn sätter sig i bakhuvudet och känns rätt så illa. Så känner nog gemene man (och kvinna) – men att göra lögnen till en strategi? Som SD? Nej, jag menade inte så. Ni missförstod. Ni läste inte rätt. Jag menade inte SD. Fattaru?

Nej, vi missförstår inte – alla vet nog i själ och hjärta vilket parti SD är. Vissa gillar det, andra gör det inte. Och jag kan säga – att jag gör det inte.

SDs mål är att slå isär vårt fina land, Sverige, så att alla står mot alla. Men det är många som ser igenom fasaden. Att skylla allt på invandrare är så lågt. Att högersidan i politiken på riksnivå har tagit SD under sina vingar visar sig nu vara ett helt fel drag. Kvinnor och storstadsbor flyr från moderaterna och det skulle inte förvåna mig om både liberalerna och KD åker ut från riksdagen vid nästa val. Det måsta kännas tungt att tappa sin själ. För vad? Fattaru?

5 kommentarer

    • Basic Rules

      … bra svar, samma som merparten av våra förtroendevalda- då – typ Strandhäll .
      Du hugger på media tyckandet således.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.