Allt det jag skriver just nu – är sant…

Ni vet, åsikter kan ändras. Man kan tycka annorlunda en dag och sedan en annan dag ändrat uppfattning lite grann. Det kan också kallas utveckling 🙂

Expressens Mats Olsson skriver om Arne Hegerfors ”Det finns så många citat, eller floskler, som tillskrivs Arne men det verkar som om de flesta är överdrivna eller helt enkelt påhittade och jag struntar i dem. Minnet av honom är raka motsatsen till vad vi ser i dag, när gravallvarliga män och kvinnor timme ut och timme in analyserar frisparkar och slagskott som om det handlade om hjärnkirurgi eller filosofisk religionshistoria.” Så sant.

Arne Hegerfors, vilken härlig och humoristisk människa. Förr var sporthändelserna lika delar sporten som kommentatorn. När jag bänkade mig framför Vinterstudion för ett par helger sedan och såg Kristoffer Jakobsen bli tvåa i slalomtävlingen i Kitzbühel var det spännande så klart, men hade Plex kommenterat hade jag även bitit på naglarna och haft hjärtklappning.

KD-cirkusen går vidare. Och vi små gräsrötter läser om månadslönerna som EU-parlamentarikerna kan kvittera ut och förstår att det spelar ingen som helst roll vilket parti man företräder, för pengar och makt är allt. Man undrar också om moderaterna kommer att krympa och sedan försvinna helt i takt med samarbetet med SD.

Och vem har tutat i oss att vi måste operera om hela kroppen för att duga? Människor blir skadade och en del dör av sviterna från operationsborden på plastikkirurgiklinikerna i jakten på något som aldrig kommer att uppnås – perfektion. När det enda man egentligen behöver är en eld där man kan sitta och grilla en korv ute i det fria. Men jag har läst att det som var inne 2023 är ute 2024 och tvärtom. Trendspaningar överlag verkar vara att egoism, Kardashians, dyra middagar och fina kök är helt ute. Inne är att se naturlig och rynkig ut, dricka öl, äta husmanskost och inte berätta högt och brett om man någon gång gjort en god gärning. Gör allt gott i det tysta och skryt inte – typ. Var återhållsam och håll det mesta inom dig. Om man håller ut kan man plötsligt en dag bli helt inne utan att göra någonting…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.