Skyttedal lämnar KD i Louboutins Kate – prisklass ca 8 000 riksdaler

När ska vi få nog av Skyttedal och Busch? För att travestera till Daniel Sjölins väldigt träffsäkra svar till Erik Gallis artikel Erkänn ni hatar vackra människor, citat”  Folk vill ofta prata ingrepp med mig och då får jag höra om andra skäl till varför de låter bli. Det handlar om moral, säger de. En slags stoicism. ”Jag är bättre än det där.” Eller ett ansvar. ”Vilka budskap sänder jag till mina medmänniskor?” ”Vilken värld lever vi i om jag inte får ha mina kråksparkar?” Ibland kommer det ”klyftiga” ”visdomar” också, typ ”utseende spelar ingen roll”. Det är det dummaste jag hört. Utseende spelar skitstor roll, alla vet det. Alla tycker att det är jobbigt att bli slapp, tjock och osynlig. Alla är rädda för att matchningarna på Tinder ska bli allt färre, att tiden ska springa om dem.”, slut citat.

David Sjölin: Ja, Galli – du är snygg men måste du vara stygg? fritt citerat ”Att kritisera skönhetsoperationer är alltså inte nödvändigtvis att vara avundsjuk, utan också att i all välmening komma med det estetiska rådet att inte försöka gömma en gris under en ny matta.”…”De (Galli och hans vackra väninnor) har misstagit det faktum att deras mindre tilldragande inre, kanske rentav frånstötande dryghet och självupptagna elakhet, fått folk att tycka illa om dem?”.

Skyttedal fotograferas i sina Louboutins Kate med röd sula – de nya skorna hon tänkt använda i valrörelsen – ett par f**k you-dojor. Nu blir det inte så (snyft). – Det skulle vara mina valrörelseklackar, säger Skyttedal.

Det har varit glad ”Alla hjärtans dag”. Och jag antar att alla singlar firat sig själva med röda rosor och enpersonsmiddagar på restaurang, ivrigt skrollande på Instagram för att se alla lyckliga par som strösslar röda rosor och myser tillsammans med tända ljus. Vilket hyckleri. Nej, Thomas di Leva hade rätt en gång för länge sedan. ”Vem ska jag tro på, tro på, tro på när, tro på när allt är såhär. Och ingenting vi nånsin med nåt menar”.

Det gäller i politiken och i privatlivet. Det inre och det yttre. Pengarna och moralen. ”Och ingenting vi nånsin med nåt menar”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.