Morgonstund har guld i mund

Idag har jag bestämt mig för att stanna uppe och inte somna om igen i soffan. Vet inte om det gör mig mindre trött, men jag hoppas att jag skall kunna utnyttja tiden bättre i alla fall.
Vaknade halv sex. Inte alltför tidigt och det är ju skönt.

Har ätit frukost och lyckades låta bli att föräta mig 🙂 Blir så förbenat hungrig när jag är trött. Eller hungrig och hungrig – jag kan gå hela dagen utan att äta men det kan också bli så att jag aldrig blir mätt. Skall försöka äta på bestämda tider idag, sambon har hjälpt mig genom att ställa in vissa tider på datorn då den spelar musik för att påminna mig om att äta och vila. Fastnar ju annars så lätt i det jag gör och då försvinner allt annat.

Nu skall jag utfodra marsvinen innan jag går igenom texten. Vill skriva in försvinnandet och dödsbeskedet samt ett stycke till om den onda sidan. Sedan skall jag ta en liten paus innan jag bearbetar kapitel 9 + inlägget.

Jag undrar när sambon kommer att kliva upp. Han hade tydligen sovit dåligt i natt så jag hoppas att han sover nu och får sova till nio i alla fall. Tycker synd om honom som har så svårt att sova. Det är nästan lite lustigt – jag kan inte sova mycket nog och han kan inte sova alls 😛

Jag gillar vara uppe själv på morgonen. Det är tyst och lugnt och lättare för mig att samla tankarna eftersom det är mindre som kan distrahera. Brukar ta mig en stor kopp te och sätta mig vid datorn.
Måste köpa honung eftersom den jag köpte på Kreta redan är slut. Den var jättegod – mild och inte alltför söt. Jag hoppas på att hitta något liknande här. Någonting som var överraskande gott var att ha honung i kaffet! Nu har vi kokkaffe, vet inte om det skulle vara lika gott i bryggkaffe men jag tror det.

Jag är facebookberoende. Håller koll på vad andra gör och uppdaterar min egen status vare sig folk är intresserad eller inte 😛
Det är också ett bra sett att hålla kontakt med människor man kanske skulle ha tappat kontakten med. Det är roligt att se vad tex kusinerna håller på med.

Dags att sluta medan jag fortfarande har lite energi som kan hjälpa mig att komma igång.

Dagens tips: Var inte rädd för tystnaden.

Error har efter två år ännu inte blivit less på marsvinen och gillar att "fiska", dvs stoppa in tassen och försöka få tag på dem. Jag brukar säga till honom, men han använder inte klorna och marsvinen springer undan så jag är inte så orolig. Han beter sig inte som om han vill äta upp dem, mer leka med dem. Jag tycker att det är mer imponerande att han fortfarande tycker att de är intressanta: )

Error fiskar

Jag önskar alla en bra dag.