Frustration

Jag vill så mycket mer än jag orkar. Jag har såklart lyckats gå in i den berömda väggen och är ständigt sjukt trött. Har kanske en timme om dagen då jag kan tänka någotsånär och då har jag för mycket jag vill/måste göra under den tiden, vilket skapar en stress som gör mig ännu tröttare 🙁
Läkaren har sagt åt mig att inte ha några aktiviteter alls på fyra veckor, helst inte göra något och skall jag göra något så skall det vara något jag gillar. Hur lätt är det då!?

Jag blir frustrerad när jag inte ens orkar de små sakerna. Skrivandet blir det ingenting utav och att ringa ett samtal är som att bestiga ett berg. Jag önskar att det inte var så men det är ju inte så mycket att göra åt det nu. Nu måste jag ta hand om mig och bli bättre.

Smågrisarna springer runt och busar i hagen. De är så söta 🙂

Jag har i alla fall slutat att hinka i mig kaffe och coca cola då det ändå inte hjälpte. Har scrapbookat ett minnesalbum över Senna och en fotoram på mig och sambon. Håller på att välja ut bilder till Kreta-albumet samt skall jag göra ett minnesalbum till Sally också. Har några fler idéer, så jag har ju något att göra framöver då jag har lite ork 🙂

Det känns värre med RFSL. Det är så mycket som måste göras nu och jag känner mig som en svikare som inte kan ställa upp så mycket som jag borde. Gillar inte det. Får försöka balansera.

Nu skall jag ta och ringa mamma. Tar chansen nu när jag i alla fall är vaken 😛

Dagens tips: Lär dig säga nej.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.