Listan

Så var ännu en helg över och värmen lyser fortfarande med sin frånvaro. En liten tröst i eländet är att vi slipper klippa gräset i alla fall…
Min vän i Göteborg beklgade sig lite över det i dag när vi pratade i telefon. Tulpanerna hade nästan blommat ut och förra helgen hade hon planterat ut sina sommarblommor. Dömt att misslyckas här, skulle jag tro.

I går ringde en vän och ville ha med mig på promenad, vilket jag inte kunde säga till nej till, och med trevligt sällskap var det inga problem att promenera i två timmar. Vi hade så mycket att prata om så vi kunde nog varit ute ännu om inte hennes lillprins som sov så gott i vagnen skulle ha mat! Så vi skildes åt med ett löfte om att det snart skulle bli fler promenader. Sedan var det dags att besöka brandstationen där de hade öppet hus. Ett mycket trevligt tillfälle för barnen att åka brandbil och brandvagn, och fika kakor och festis. Mamma stod mest och frös men det fanns en del intressant för henne också att titta på….

Jag har skrivit en lista på saker jag måste göra, och kan nu stryka ’sortera papper’ och ’tapetsera’. Känns mycket bra. Skulle bara sätta upp några våder i köket och som vanligt tog det längre tid än jag tänkt och var inte så lätt heller som jag trott- hade glömt bort det där med mönsterpassning, men blev snart varse och nu sitter de där de ska. Blev mycket tjusigt om jag får säga det själv. Listan är lång ännu, men jag tänker fortsätta beta av den eftersom. Det är bra med mål här i livet, eller hur…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.