Inget att skratta åt

Till min stora förtjusning så resulterade min senaste blogg i en ökning av sms till min mobiltelefon! Blir lite rörd av folks omtanke, och min dag var räddad…

Rörd blir jag också när jag sitter och tittar på de skatefilmer sonen och hans kompisar lagt ut på youtube.com och funderar på hur jag ska kunna berätta för honom att de måste städa ur skatelokalen när han kommer hem. Den är såld till någon som tydligen behövde den bättre än våra ungdomar. Som politiker har jag försökt få ett svar på var de ska ta vägen nu, och det enda jag får veta är att de ’jobbar på att hitta en lösning’ Har i mitt huvud gått igenom varje lokal i kommunen och inte lyckats hitta en enda som skulle kunna passa- men förhoppningsvis vet de med mer makt än mig vart de kan tänkas få plats. Ett tråkigt argument för att de ungdomar som skatar måste få en lokal är att ’annars får vi mer skadegörelse på byn’, vilket är en väldigt tråkig inställning i mina ögon. Vill bara säga att det är fina ungar som brinner för en sak och har jobbat otroligt bra för att ha någonstans att vara. De har sökt sponsorer, byggt ramper, samlat in pengar och köpt en egen dvd för att kunna se på film tillsammans i lokalen, och framförallt så har de skapat en plats att träffas på under den mörka kalla vintern.

Visst kan det vara så att skadegörelsen ökar när de inte har någonstans att vara längre, och om det är ett argument som går hem och påskyndar arbetet med att hitta alternativ så köper jag det!

Jag rekommenderar en titt på youtube.com, där man kan se filmer som ’Per Tyrssons söner i sorsele’, ’2 gossebarn’ och ’skateboarding’, för att förstå vad det handlar om.

Nu ska jag återvinna lite papper och handla innan de små kommer hem.

Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.