Uppmuntran

Ska jag våga mig på en liten blogg?? Jo, det blev ju inte så farligt sist jag skrev, och i dag ringde en utanför kommungränsen och berömde mitt bloggande så då måste jag ju skriva några rader…

Tänk ändå vad skratt och uppmuntran är viktigt! Denna arbetsvecka har varit hektisk för min del, men tack vare vitsiga kollegor som undrar om jag väntar på vårfloden för att jag har så korta byxben, och lugnande ord från andra när jag stressat upp mig, så har allt gått så mycket bättre. Jag har fortfarande inte koll på allt, och väskan är full av böcker och papper jag kommer att sitta med i helgen. Men det har varit en bra första vecka, trots alla förändringar och frågetecken.

På söndag kommer äldsta sonen hem efter åtta långa veckor i söder. Fällde nyss mammatårar när jag läste hans tack till alla på Bilddagboken och de kommentarer han fått av sina kompisar där nere. Han har haft en rolig sommar och jag är säker på att han har lärt sig mycket. Nu blir det till att ställa om sig på en vardag här hemma med allt vad det innebär! Andra veckan i skolan gör de en fjälltur med sin klass och jag vet inte hur jag ska få ihop allt som finns med på listan över utrustning?! För en kille som helst går i skateskor och svarta jeans har det liksom aldrig funnits en anledning att köpa vandrarkängor, regnställ eller trangiakök. En annan kollega tyckte jag skulle blogga om detta- det har ju gett resultat förut…skämt åsido så ska jag nog lyckas låna ihop det mesta och han kommer nog att få två mycket trevliga dagar uppe på fjället utan dator och skateboard.

Den där första förälskelsen har redan lagt sig och ärligt talat är jag så trött på honom så jag skulle kunna ge bort honom. Jag må vara okunnig när det gäller bilar, men inte hade jag trott att den skulle vara en sådan besvikelse. Det har nu hänt ett otal gånger att den inte vill starta när jag vill det, och det enda som hjälper är att ladda upp batteriet en stund så går den bra igen. Ska lämna in den på verkstan så fort ekonomin tillåter det, men jag hoppas det inte är något stort och dyrt fel. Kanske räcker det med att byta batteri? Tips och råd mottages med glädje! Om ni ser mig stå parkerad på konstiga ställen, som mitt i en korsning eller blockerar pumparna på nån mack så är det inte för att JAG vill stå där, utan för att HAN bestämt sig för att stanna just där.

Nu borde jag städa lite. Ha en trevlig helg!

4 kommentarer

 1. Bodil Häggström

  Hade en bil som jag bytte batteri på, utan att kolla hur det var med fläktremmen… det visade sig att fläktremmen (eller drivrem eller vad det nu heter) var kaputt, av, borta! Så det kan ju vara ett tips, att kolla den, vad den nu kallas. 🙂

 2. Angelica

  Hejsan vännen!
  Fällde ochså en tår när jag fick sms:et av dig ang.att han har haft det trevligt hos oss… kan inte ens skriva detta utan att lipa… dom har haft det så himla bra när han har varit här nere så jag vet inte hur det ska gå för min tös nu… hon kommer att räkna ner dagarna till jullovet! Det kommer att kännas jätte konstigt när hon kommer hem från skate helgen utan honom… 🙁 Dom har verkligen haft ett suveränt sommar lov iallafall! Många kramar ankan

 3. Tommie

  Nu är ju inte jag någon höjdare på bilar på något sätt, men det verkar ju som om batteriet inte laddar. Då kan generatorn vara slut. Kolla det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.