Spänning

Jag fick en kommentar om mitt bloggande i lördags av en som kom på besök rätt sent på natten och ville ha vin, men fick nöja sig med ’blaskig oboý’ som han sa. Han tyckte att mitt liv inte verkar så spännande…hahaha, kan väl inte annat än hålla med honom. Men hur många är det egentligen som lever ett spännande liv? Och vad räknas som spännande? För min tvååring var det väldigt spännande att se på när morfar fällde ett träd med motorsågen i söndags. För mig är det alltid lika spännande att se hur pengarna ska räcka den här månaden, eller om någon ska hälsa på mig den här veckan då. För mycket spänning i livet är inte bra för hjärtat. Nu har en ekorre blivit påkörd på vår gata alldeles utanför mitt hus- spänning i allra högsta grad för vissa.
I övrigt var just söndagen en mycket bra dag eftersom vi åkte till stugan och var ute i skogen i det fina vädret. Vi åt lingon och räknade årsringarna på trädet morfar fällt. Jag kunde inte sluta fascineras av hur GOTT färskt virke luktar! Jag undrar om jag var timmerhuggare i ett tidigare liv eller nåt, för den doften är speciell för mig.

I dag har eleverna på 7-9 jobbat hemma och jag har bara haft en lektion. Resten av dagen har gått åt till planering, möten och städning av HK lokalen. Det vill säga kylen och skafferiet hanns med, för resten av köket skulle ta flera dagar att städa upp. En rejäl uppfräschning skulle behövas och utrustningen ska vi inte prata om. Har funderat på sponsring från företagen för inköp av kastruller, stekpannor och grytlappar, men de börjar nog ha fyllt sin kvot snart för den här kommunen så det får vara. Jag får väl virka egna grytlappar om inte annat, och skafferiet har i alla fall fått röda lappar så de vet var mjölet ska stå nu. Alltid något.
Hade en mycket bra träff med en mycket trevlig tjänsteman i dag som precis som jag vill ordna det så bra det går för killarna som skatar. Vi kom fram till en lösning som jag tror blir bra, även om det inte innebär en ny skatehall. Hoppas kan man ju.
Borde egentligen ta en promenad eller nåt när barnen är hos pappa i kväll, men jag bestämde mig för att ligga på soffan istället och se på tv- det är ju ’Från koja till slott’ som man kan somna till….

Hejdå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.