Väder

Man kan inte ens säga ’Vi hade i alla fall tur med vädret…’ när det gäller första dagarna på barnens sommarlov, för solen har nog flyttat någon annanstans och regnet och molnen tycks ha tagit dess plats. Har tänt varje lampa i lägenheten i kväll, fattas bara tända ljus så är höstkänslan fullkomlig!

Skolavslutningen var fin, sonen otroligt stilig i vit skjorta och kavaj och jag fällde bara några tårar när niorna sjöng i kyrkan, till min stora förvåning. Tyckte mest det kändes skönt att de går vidare i livet till något annat och jag är övertygad om att de kommer att klara sig utmärkt allihopa. Jag hade turen att få lära känna dem under deras sista år i skolan och det är jag väldigt tacksam för. Fick ett paket med marsansås inslagen i fint papper av två killar, vilket värmde mitt hjärta och gav mig ett gott skratt. Till såsen hör nämligen en särskild historia som ingen av oss kommer att glömma i första taget…

Tänk vad lite man behöver för att bli glad! Att någon frågar var man klippt sig för att man är så fin i håret en dag när man knappt hunnit kamma sig eller ett paket med marsansås i fint papper.

Ingen kan då klaga på att det inte händer något i Sorsele! I dag har det varit både backtävling, poolöppning och gäddfestival. Vi besökte inte något av de men jag hoppas att många andra gjorde det. Vi köpte nya ’floppaskor’, hälsade på kompisar och tvättade kläder istället. Sämre lördagar kan man ha, och nu är den snart slut. Återstår bara någon timme framför tvn förmodar jag.

2 kommentarer

  1. angelica

    Visst kommer du väl ner till mig i sommar!!!
    Tänk va jag har här nere…IKEA, Ullared,kusten som vi kan åka till och lägga oss på några härliga klippor och sola,bada och höra måsarnas skrän!!!
    Vi får verkligen fixa så du kan komma ner raring!!!!
    Ha det gott och trevlig midsommar om vi inte höres innan dess.
    Kramisar ankan

  2. Carola

    Ja du gumman, det finns mycket där nere som lockar! Ska verkligen försöka ta mig ned, om så bara för att få träffa dig. Ha en jätte bra midsommar! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.