KUL!!

Skulle kolla min blogg i dag och såg till min stora förvåning att den ser helt annorlunda ut! Nu kan man göra en massa saker man inte kunde förut- tex. skicka mms direkt till bloggen. Passar mig utmärkt, jag som älskar både sms och mms! Dessutom kan man SE hur många som varit inne på min sida och läst- superkul! Jag som alltid önskat att någon ska kommentera så jag vet att åtminstone en person läser mina rader. Inspirationen kom genast tillbaka och jag satte mig ned för att skriva några rader.

I morse vaknade vi alldeles för tidigt och ute hängde molnen tunga över Sorsele. Sedan vi ätit frukost började jag fundera på vad vi skulle hitta på  för att dagen inte skulle bli allt för lång. Ett sms räddade mig från vidare funderingar när en kompis undrade om vi skulle ta en fika tillsammans. Det ville jag gärna och över en kopp kaffe och hembakt chokladboll avhandlade vi både semsterplaner och jobb. Ja, visst pratade vi om en del annat också som jag inte kan avslöja här…

Sedan åkte vi hem, lagade spaghetti och köttfärssås som Axel beställt till middag, svängde ihop några chokladmuffins och drog till Laisan. Hamnade precis bakom syrran som var på rethumör och glatt körde om mig, lät mig köra om henne och sedan köra om mig igen bara för att ligga i 50 km/tim och inte släppa förbi mig. Haha, det är humor det…men vi hade i alla fall bättre musik än dem i min bil- Creedence.

Teaterrepetitionerna går framåt och i går skulle vi öva på utomhusscenen där allt ska spelas upp om en vecka. Det gick bra en stund men snart var fingrarna stela av kyla och vi fick förflytta oss inomhus. Har letat kläder till min karaktär på våra second hand affärer utan större framgång, hittade en gräslig blus för fem kronor men saknar både kjol, skor och knästrumpor fortfarande. Nu är det hårdträning som gäller för att replikerna ska sitta där, för dagarna går verkligen fort nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.