Mustaschskräck

Leker med min nya mobilkamera och lyckades få till denna bild av mig själv. Hampus hatar mina "pose bilder", som jag tar när jag ska testa kameran….haha

Är lite rastlös och har ganska lite att göra just nu, vilket ska vara skönt men för mig är det bara jobbigt. Vi har kommit på att just det är ett ganska utpräglat släktdrag hos oss Perssons- att inte kunna vara stilla. Kan komma från mammas sida, det är vi ganska säkra på…

Nåja, snart är det ju kvällen så jag får sova i alla fall. Har tränat teater i dag också och nu måste jag ligga i hårdträning med mina repliker, annars blir det….inte bra. Hur jag ska hålla mig för skratt när min "manlige" motspelare blir rätt närgången i en scen vet jag inte, men jag får inte titta på mustaschen- då är det kört! Det får bli mitt mantra i veckan- titta inte på mustaschen Carola!

I kväll fick systrarna och vissa syskonbarn åka racergolf till Laisan med mig, men jag fick inte köra mer än 60 för då blev en av dem så rädd (jag säger inte vem) och så klagade de på att jag inte städat den, så det får bli ett projekt för morgondagen tror jag. Man vill ju inte verka slarvig.

Nu ska jag se om det finns något på tvn att se på innan jag faktiskt tänker läsa lite på min bok och ta igen lite förlorad sömn. God natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.