Jordgubbsfunderingar

Skulle behöva flera sidor för att summera helgen som varit, men jag börjar med vår utflykt till jordgubbsplock utanför Storuman i går. Där hittade jag denna gubbe och visade glatt upp den för mina systrar- varav den ena glatt sa "ett hjärta", och den andra sa "pungkulor" . Säger inte vem som sa vad, men fick mig ett gott skratt, kärlekskrank som jag är såg jag bara just ett hjärta…..vad hon hade i tankarna vet bara hon.

Helgen började bra när jag skulle titta på när de körde skoter på Badsjön i fredags. Tyckte det såg väldigt roligt ut när ett barn fick  åka med, vilket jag råkade säga högt till mina vänner. I samma sekund hade en av dem ropat till en av killarna som körde, och trots högljudda protester från min sida hade jag snart på mig en flytväst och fann mig i chocktillstånd sittandes på en av skotrarna….

Höll mig krampaktigt i ett handtag vid styret och tänkte att det här kommer aldrig att gå vägen. Men det gjorde det och det var hur kul som helst! Genomblöt men lycklig kom vi  i land och jag skulle lätt kunna göra det igen.

Sedan var det dags för teater- skakade fortfarande efter skoterfärden, eller så var det av nervositet. Allt gick över förväntan, jag kom i håg nästan allt jag skulle säga och släppte skrattet bara lite en enda gång.  Publiken verkade nöjd i alla fall.

På lördag var det teater igen, men då var jag inte lika nervös och det gick minst lika bra. Hörde mina vänner skratta hela tiden så jag visste att det var roligt, och det var det som var meningen. Har man fått en att skratta så får man vara nöjd. Det var lite av helgens bravader, nu vill Frans "mysa" med mamma och det måste han ju få!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.