Fredagkväll

Säger man att det är fredag så är det givet att barnen ska ha popcorn- inga popcorn ingen fredag…

Vaknade till hällregn i morse och önskade inget hellre än att få somna om och sova länge till. En önskning som inte gick i uppfyllelse för någon annan än Frans som sov lugnt till klockan tio. Resten av dagen tillbringade vi hos syster yster, där vi hjälpte till att städa ett skåp och några lådor, Frans matade gråsparvarna feta och målade element med Stefan och mysade med Isa medan Axel mest tittade på när Alfons spelade x -box. Sedan blev vi bjudna på värsta lyxmiddan- älgfilé med ugnsstekt potatis och murkelstuvning….

Zappade mellan kanalerna i kväll och hittade de välbekanta figurerna i Pistvakt. Kan inte låta bli att citera mamma Gudrun: "Jag känner mig så dum. Han förtrollade mig, Han sa saker som ingen annan man sagt till mig, ja att allt var lögn vet jag ju nu, men för en kort stund så var det sant…" Detta sa hon efter att ha blivit dumpad av en norrman som försökt lura till sig hela Svartlien med hjälp av vackra ord och lusekofta. Känns som hon varken är den första eller sista kvinnan som sagt så, eller…?

En läsare tyckte jag skulle berätta om DIGGAKNAPPEN som finns till höger om rubriken på bloggarna, den kan man klicka på om man gillar det som skrivits. Detta är en mycket bra funktion som gör att man som bloggare inte behöver famla i mörker och undra om någon gillar eller läser det man skrivit. Allt fler verkar dock ha hittat den redan, så fortsätt klicka *blink*

Nä, nu ska jag försöka hitta nåt att titta på tills det är dags att sova igen. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.