Måndagsmys

Det bästa med hösten och mörkret är att man kan tända ljus, som jag älskar. Varför måste man mysa bara på fredagar?! Det kan vara ganska skönt att tända de där ljusen, lyssna på musik och tänka istället för att hamna framför tvn som det är så lätt att göra. Sedan beror det ju på vilket humör man är på också. Själv är jag rätt trött efter en lång måndag och föräldramöte och skulle behöva muntras upp lite. Lyssnar på den där jobbiga låten som handlar om barn som växer upp alldeles för fort och som man saknar alldeles förfärligt ibland…..

Gick igenom mina sms och drog på munnen åt många som väcker minnen; "nu har jag ätit fyra tuggummin", "har du drejat i dag?", "klart du kan, annars kommer jag bara och hälsar på dig så blir du trygg", "vaken?", "saknar dig med, kram", "hej sötmoster vad gör du i kväll?", "är du hungrig? kom och käka", "tack gullmoster", "haha, bakis heter det, inte trött", "vet inte, hos nån gamm alkis", "vill du ut på äventyr"……bara för att nämna några. Svårt för er att fatta nåt av dom men roligt var det när jag fick dom.

Nä, nu ska jag i säng. Natti natt.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.