Arg tant

Fick mig ett gott skratt när jag hittade detta klipp. Hon är verkligen upprörd tanten och ger utlopp för sina känslor, vilket kan vara bra i sig. Bättre än att le och låtsas som allt är okej fast man håller på att koka upp inombords. Undrar om hon fick nån respons från radion….? Önskar jag kunde bli så där arg, bara ibland när det verkligen är befogat och när man verkligen behöver få ur sig allt man tänker och känner. Eller så skulle man ha en sån där boxsäck att slå lite på?

Måndagen gick fort och bjöd på ett trevligt avbrott i det vanliga med ett teaterbesök. Två killar från Norrlandsoperan (tror jag) och Västerbottensteatern berättade skrönan om "Gubbträskgetarn" varvat med musik på ett mycket bra och medryckande sätt. Intressant att höra historien bakom den där figuren som man var vettskrämd för som liten! Så många gånger jag åkt vägen förbi byn Gubbträsk och varit livrädd att han skulle komma in i bilen, som syskon och andra påstod att han kunde göra…..i dag åker jag där utan problem, men glömmer nog aldrig de där historierna.

Helgen har varit bra. Hampus var hemma, gick kurs och fixade körkort för EU- moppe, hjälpte mig äntligen föra över nya låtar till mobilen så jag hade kunnat gå hur långt som helst i går med så bra musik i öronen, och som solen sken……

Nu börjar visst det där programmet om svenska hemmafruar i Hollywood, på tal om att reta upp sig. Tror jag måste se det bara för att få upp blodtrycket lite. Ha det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.