Veligt värre

Hittade detta klipp på YouTube och fick mig ett gott skratt. Tänk om jag skulle få för mig att bli så här när vi står där framme i kyrkan…..hemska tanke! Ska nog se till att äta en stadig frukost den morgonen, för om det är nåt som kan få mig ur balans så är det att inte vara mätt i magen!

Jag är en person som blir riktigt effektiv först när det är lite tid kvar innan saker måste bli färdiga, till mångas stora förskräckelse. Mina systrar är mer nervösa än vad jag är, vilket är helt onödigt eftersom jag nu har koll på allt…….Tror jag? I dag regnar det ute så det blir perfekt att stanna inne och fortsätta förbereda mat, festprogram, tårtbak och musik till festen. Och lite annat.

Ha det bra där ute!

 

2 kommentarer

  1. Carola Persson

    Svar till Anna Holgersson (2011-07-26 09:58)
    Visst är det bra! Ja, vi har fullt upp med förberedelser och jag är övertygad om att det blir bra. Tack för din kommentar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.