Singel = desperat?

Ja jag är singel! Det betyder inte att jag är desperat. Det betyder heller inte att jag ska tacksamt godta de sliskiga och ibland kränkande förslag som erbjuds. Visst kan det vara trevligt att dela sitt liv med någon men inte med vem som helst. Visst behöver jag närhet, men inte all typ av närhet och framförallt inte hela tiden. En kram betyder inte mer än en kram vanligt vis, även för mig. Bara för att jag är singel är jag inte ute efter alla män.

Som sagt ja jag är singel men inte desperat!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Miss Minnalainen

    I dagens samhälle är det en press på en att man ska vara i ”tvåsamhet”, är man singel ”för länge” utgår folk att det är nåt fel på en eller tycker rent sagt `SYND om en. Ja vafan ska man säga, jag har aktivt valt att vara ensamstående i många år och ser inget konstigt med det. Kan uppleva att folk ibland är desperata att bli tillsammans med någon för att slippa vara själva och DET om något är väl tragiskt. Sen är singel inte synonymt med att man har ett ensamt liv.

  2. Catharina Danielsson

    Svar till Miss Minnalainen (2013-02-01 18:28)
    Tror inte att mina månader som singel är för länge enligt folk….. Dessutom valde inte jag singellivet utan fick det som ett brev på posten då mitt ex dumpade mig för en annan. Även om tvåsamhet är trevligt och något jag gillar, så är det som jag skrev ”ja jag är singel men inte desperat!” Är alltså inte på desperat jakt efter någon som kan fylla den platsen som finns ledig som min ”älskling”, men är heller inte direkt ensam i dagsläget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.