Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Person eller ideologi i valet?

Moderaterna vet att associationerna till deras begrepp arbetslinje och sjukförsäkring, nu är så negativa att man inte längre kan vinna något val på sin ideologi. Istället satsar man på att smutskasta Mona Sahlin.

Glöm det, moderater! Folk är smartare än så, de förstår att det inte är frågan om ett personval utan om ett ideologiskt vägval där vi förhoppningsvis kastar ut alliansen från regeringsmakten!

Etiketter: , , , ,

14 kommentarer

  1. Kommunistiska partiet

    Känns skönt att ha dig i ryggen Conny. Klasskamp, kommunismen ska segra även i umeå. Blir alldeled rörd när jag ser din undertext ”kommunist kommer jag alltid att vara” Stå på dig.

  2. Conny Forsström

    Kommunistiska partiet: Jag har aldrig kallat mig kommunist, däremot socialist. Ganska lätt att förstå att det här handlar om en alliansanhängare. Kommunister är alliansens uttryck.

  3. Mr Cool

    ”kommunist kommer jag alltid att vara” en imponerade doktrin som säger att oavsett ideologiska förändringar så kommer du att vara kommunismen trogen. Men det bör då också innebära att vare sig PERSON eller IDEOLOGI har någon betydelse för dig.

    Alla skall med….skanderade vänstern i sista valet….men varför fick då inte alla vara det under årtionden av vänsterstyre???

    Men jag kan förstå att arbetslinjen kan te sig skrämmande för vissa som levt ett bekvämt liv i bidragens sötma.

  4. Hans-erik

    Kommunist-conny eller communist-conny har en rätt skön klang. kanske dags att byta namn på bloggen. ”Kommunister är alliansens uttryck…öhh vaaa. Du är säkert en trevlig prick ( fast du ser rätt hård ut på din bild) det är dags att plocka ut bidragsspenen ur munnen. Då kanske du inser att det nog inte är så dumt att…just det ARBETA.

  5. hans-erik

    Kan inte släppa det här med din bloggbild. Är helt fascinerad. Hur får man till den där minnen?

    Mina teorier:

    Du sitter på toa och är hård i magen.
    Du sitter på toaborsten.
    Du är sur för att vänsterpartiet(kommunisterna) är på väg ut ur riksdagen.

    Tacksam för svar.

  6. Mr Cool

    Conny, vad du själv kallar dig finner jag ointressant. Jag vill minnas att du för en tid sedan stod ”till arbetsmarknades förfogande” och bloggande på dagtid antyder en viss sysslolöshet. Vad tycker dom om din hjälte Hugo Chavez, nu när han lyckats att förstöra hela Venezuelas ekonomi? Förra veckan var det både devalvering och införande av dubbla växelkurser. Denna vecka verkar det som att dom ställer in alla betalningar.. Vad har du att säga om din hjälte, du tyckte ju att vi skulle införa samma politik!

  7. Conny Forsström

    hans-erik, du skriver att ”det inte är så dum att..just det, arbeta”. Vad tycker du om arbete då? Är det en moralisk plikt att arbeta så arbetsköparna får mer i fickorna, till vilka villkor som helst för arbetarna? Arbetsköparna (det du antagligen kallar arbetsgivarna) ska locka ut folk att arbeta med BRA villkor. Sedan kan jag tillägga att jag arbetar.

  8. hans-erik

    Att du går på min stavning tar jag som ett personangrepp. Sedan att du kallar mig höger gillar jag inte heller, jag är mer av en soffligare. Att du inte har någon humor framgår tydligt, men du kan väl bjuda lite på dig själv.
    Jag brukar tex. läsa tidningar då jag bajsar. Att fotografera sig själv har jag dock aldrig funderat på.
    Men så länge som du inte skadar någon så är det väl okej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.