Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Högerpopulism..

Läser i SKTF-tidningen hur folkhälsoministern talar om att införa ett glas vin till maten för de gamla på äldreboenden. Skandal skanderar jag! Se först till att ALLA äldre har en grundtrygghet, behandlas bra och får bra mat, vare sig de bor hemma eller på boenden.

Men istället för att värna om gamla och pensionärer försöker man nu med nonsens-åtgärder som ett glas vin till maten, istället köpa röster med populistiskt svammel! Jag känner pensionärer som är oerhört fattiga och måste prioritera för att överhuvudtaget klara sig! Ett glas vin till maten är nog INTE det som står överst på deras agenda om man så säger..

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Mr Cool

    Conny, tiden börjar närma sig då valarbetarna från vänsterblocket invaderar äldreboenden med färdigifyllda valkuvert. Det brukar vankas underhållning och gott kaffebröd som motprestation men det tycker du väl är i sin ordning……

  2. Uffe

    Conny: om jag tolkar dig rätt tycker du att politikerna skall låta bli att lösa små problem så länge det finns större problem att lösa. Nåväl, det står dig fritt att tycka det.

    Men var i så fall konsekvent: kritisera regeringen för att den ägnar sig åt _något_ problem annat än miljökrisen, innan miljökrisen har lösts.

  3. Conny Forsström

    Svar till Mr Cool (2010-04-05 21:57)
    Mr Cool, vad tyckte du om när moderater gick ut i Stockholmsförorter och lovade intet ont anande människor diverse saker mot röster på moderaterna? Dessa människor som lovades detta kunde inte språket ordentligt..och visste inte ens vad de röstade på….

  4. Conny Forsström

    Svar till Uffe (2010-04-06 08:01)
    Uffe, alla problem ska lösas, stora som små. Men det finns ett litet ord som heter prioritera, ett verb är det om jag minns rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.