Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Friska får det bättre under alliansen

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7383280.ab 

Friska personer med jobb har tjänat på alliansen medan sjuka och arbetslösa har fått det sämre. Som jag många gånger sagt, man bestraffas om man är sjuk eller arbetslös. Klickar ni på länken så ser ni ett av otaliga exempel om en kvinna som inte kan jobba, som är så sjuk att det inte går, MEN, tvärtemot vad flera av er högeranhängare skriver och tvärtemot alliansens struntprat, så FÖRVÄNTAS och KRÄVS det av henne att söka jobb, TROTS att ni och er allians hävdat att om man är sjuk så SKA man få fortsätta vara sjukskriven.

Sen har alliansen MAGE att hävda att man har en bra politik, och att den inte är perfekt. PERFEKT? Om den ens hade respekt för människor och de öden som drabbat de sjuka och svaga..men någon sådan respekt kan man inte vänta sig. Högern ser ner på de svaga. Ut med dem i valet!

Att premiera de starka och friska (som alliansen gör)..och göra det sämre för de svaga och sjuka..vänta nu..det känns bekant..ja visst ja, det finns andra partier som vill premiera den starkes rätt…långt till höger…

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

8 kommentarer

  1. pippi

    Ja, det här med sjukförsäkringen är ett rent h-e för oss som sitter i klistret. Både läkare och specialister säger att man inte har någon arbetskapacitet i dagsläge, AF konstaterade att ingen arbetsförmåga fanns då den sk arbetsträningen slutade med att jag fick flirta med ambulanskillarna. Trots detta ska FK ha ut mig i arbete!?!?
    DEtta då ingen läkare vill/kan skriva under på att jag ALDRIG kommer kunna arbeta igen. Hur i h-e ska de kunna skriva det? Det kan man ju inte veta. Finns ingen som kan veta om kroppen orkar läka ihop om 10 år.

  2. Conny Forsström

    Svar till pippi (2010-06-29 12:04)
    Du är i en hemsk situation och sådant här måste komma fram så att högerpolitikerna ser det. Det värsta är att de bryr sig inte. Det enda som kan göras nu, det är regeringsbyte.

  3. Mysan

    Tänkte bara att den där sverigedemokraten timoty…någonting, bloggade ju anonymt och blev avstängd.
    Har man ingen bild så står man ju inte bakom vad man säger, eller hur?

  4. Johan Karlsson

    Mysan glömmer den politiska censuren i svensk media. När det gäller sverigedemokrater gäller inte samma regler som för oss andra. Innan nazist-anklagelserna börjar hagla passar jag på att påpeka att jag INTE sympatiserar med SD.

  5. Conny Forsström

    Svar till Johan Karlsson (2010-07-05 12:34)
    Har du ens läst min blogg om du kallar mig sverigedemokrat? Läs lite mer så ser du att jag är så långt från sd som det bara går att vara. Nej, sandlådenivå är bara förnamnet.

  6. Conny Forsström

    Svar till Johan Karlsson (2010-07-05 12:34)
    Inser nu att du kanske inte syftade på mig. Men det blir lätt så att man går i försvarsposition när man här i bloggen, av andra, blivit kallad sverigedemokrat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.