Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Skäms, alliansen!

Under partiledarutfrågningen erkände Reinfeldt att pengarna till skattesänkningarna tagits från de medel som ska gå till sjuka och arbetslösa. När man läser om förlamade som kastats ut ur sjukförsäkringen till följd av regeringens direktiv blir man bara förbannad på ren svenska.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7725836.ab

I artikeln anser handläggare från både försäkringskassa och arbetsförmedling att det är helt sjukt vad som hände kvinnan ifråga, men att deras händer är bakbundna. De följer bara ALLIANSREGERINGENS direktiv! Än en gång, ut med denna inhumana OMÄNSKLIGA ideologi! Kasta ut dessa icke-empatiska partier i valet!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Tommy

    Om du läser HELA artikeln så framgår det klart o tydligt att problemen uppstod på Göran perssons tid o att det sedan fortsatte med Alliansen.

    Hon säger själv att hon inte vet vad som eg är bättre Rödgrönt alt Allians (pest eller kolera) dvs lika illa i båda fallen.

    Dessa mediala fall som ges stort utrymme just nu lyfts fram av den anledningen att det är val, sjukskrivna som fallit mellan stolarna har alltid funnits o kommer alltid att finnas tyvärr. Lider med dem som drabbas men dessa fall är inget unikt för just denna period eller tidigare.

  2. Conny Forsström

    Svar till Tommy (2010-09-04 11:00)
    Jodå, jag läste hela. Problem fanns även då, MEN sossarna tycks villiga att lära av sina misstag. Något som Reinfeldt INTE vill göra, han vill inte ens låta påskina att något är fel.

  3. dave

    ”Sossarna tycks villiga att lära av sina misstag”, vilket skämt. De slår på stora trumman för att vinna valet sedan kommer det vara exakt som tidigare. Makten är det viktigaste, sedan börjar jobbet med att se till att så många som möjligt är beroende av bidrag så att man kan garantera framtida valsegrar. För en sosse är makten viktigast, resten skiter man fullständigt i!

  4. Tommy

    Conny!

    Du får läsa på litegrann, denna kvinna har varit på tapeten vid tidigare val så jag tror att man skall ta medias uppgifter med en stor nypa salt.

    Hon har figurerat i AB sedan 2003 med ont i nacken.

    2006 är hon helt plötsligt förtidspensionerad.

    2008 skaffar barn inte tal om rehab o dylikt

    2010 efter minst 7års sjukskrivning o numera krav på utredning för arbete så blir hon rullstolsbunden.

    Allt detta finns redovisat över tid i AB

    Skall inte säga vad som är rätt eller fel i fallet men lite konstigt verkar det, eller hur?

  5. Johan Karlsson

    Klockren sammanfattning av signaturen Dave. Makt som vinns genom väljarnas avundsjuka och missunnsamhet. Vidrig minst sagt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.