Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Att byta glödlampa! ;-)

Tre moderater skall byta glödlampa. Den ena säger; ring någon som tar rut!
Dom bestämmer sej sedan för att det tar för lång tid, att den som har
lägst lön skall utföra arbetet och de med hög lön står och tittar på
frågar – vad kostade glödlampan? Han som skruvar i den säger 13 kr. Är du galen det vill jag inte betala, eftersom du utför arbetet kan väl du betala.

           

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Johan Karlsson

    Fast det där sista lät som typiska sossefasoner. Med undantaget då att sossen hade lurat lamp-iskuvaren att det var en förmån att få betala lampan, kanske t o m att det i verkligheten var någon annan som gjorde det åt honom. Nu kan det ju kanske stämma in på moderaterna också som för varje utspel verkar ta ytterliggare ett skutt närmare den socialistiska planhalvan.

  2. Mr Z

    Tre vänsterpartister skall byta en glödlampa. Den ena säger; detta är något som någon annan skall utföra. Den andra säger; detta är något som någon annan skall betala; Den tredje säger; glödlampor skall vara gratis för alla och efter behov, ej efter plånbok. Lägg detta på skatten istället. Det hela slutar med att de anlitade INGEN som bytte glödlampan. INGEN betalade också för lampan och till sist blev det också INGEN som såg till att glödlampan byttes ut eftersom det var någon annan som skulle göra detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.