Oj vilken trevlig kväll på Hotell Vännäs!

Av , , Bli först att kommentera 0

Hej igen!
Ja igår så var det en lämplig bilresa till Vännäs som först brukar innebära fika hos Mattias, väldig god kladdkaka fick vi och kanske någon bit för mycket som man fick känna av när vi skulle börja lasta in på Hotell Vännäs..man lär sig aldrig =)
Eftersom vi nu har riggat o soundcheckat en hel del på sistone så var det inga större problem att göra det den här gången heller.
Utan vi satte oss senare till bords efter lite uppfräschning o klädbyte och fick en fantastisk tre rätters middag, otroligt god mat på det hotellet! Rekommenderas varmt för ni som inte varit där än och ätit!!

Knökfullt var det redan innan vi börjat spela och mer fullt blev det under kvällens gång och vi hade en supertrevlig trettondagsafton med publiken som verkade stortrivas, trångt o varmt och väldigt bra humör på alla! Och som det verkar gör vi om det nästa år igen! =))

Nu tar vi lite semester i Janders efter en väldig intensiv period men oj så skoj det varit med alla resor o spelningar! Många skratt blir det.. =))
Som det ser ut så åker vi till Kalix och spelar den 31 januari, inte riktigt bestämt men man får hoppas på det för det suger så fort i speltarmen ska ni veta!
Nu tänker jag själv åka ut o dansa för när man sitter o spelar blir man så snuskigt danssugen så det gör ont! Det är ju så skoj!! =)
Tänker prova Jonas Näslund & Jive på Ersboda FH den 17/1, kul att höra hur dom låter.. Jannez på Äpplet den 30/1, ett av mina favoritband är några guldkorn!

Ha det gott så ses vi på dansgolvet på nå’t vis!

Mvh Peder, Janders ( Matte, Christer o Kenth hälsar med.. )

Hela huset gungade!

Av , , 1 kommentar 0

Hej!
Ja igår så var det dags för våran sedan länge emotsedda spelning nere på Äpplet på Hela huset gungar! Det var samling redan kl 12 på dagen för att rigga utrustning i lugn o ro, prova lite nytt material osv. Sedan så träffades jag o Matte kl 19 för att käka i rummet som var ställt i ordning för oss som underhöll och övrig personal. Vi satte oss bredvid grabbarna i Arvingarna och det var bara trevligt!

Några minuter före 21.30 så drog vi igång och väldigt fort så blev det välfyllt på golvet och så var det hela kvällen och det blev varmt..så in i bomben varmt och tyvärr så slarva man lite med vätskeersättningen och det kändes när man kom hem..var rätt så slut faktiskt.
Kan tänka mig att även på golvet så var det varmt! Men det gick väldigt bra tycker vi.. jag hade lite otur med min monitor(medlyssning) efter sista pausen så jag hade lite problem med att höra vad jag spelade och övriga i bandet spelade och sjöng. Ibland är dumt att ha elektroniska trummor men tro mig när jag säger att fördelarna väger över.. =) Men vi fick rigga om lite på scenen så det fungerade bra ändå!
Mycket folk i danstrafiken man kände och det är ju alltid trevligt, även goda vänner man sällan ser på dansbandsgolvet var uppe och stuffade.. 😉

Vi hade även nöjet att sitta o fika en stund med några från Drifters och det var också trevliga bekantskaper.
Nu i morgon åker vi till Vännäs för att spela på Hotell Vännäs på trio. Vi var där även 2008 på trettondagsafton och det var väldigt skoj så jag är ganska säker på att det blir så i morgon med! Är slutsålt på matplatser och det är ju en kanonbörjan! =)
Hoppas att vi ses där!

Ha det gott så länge!

Mvh Peder, Janders

Dags för ett nytt spelår!

Av , , Bli först att kommentera 0

Hej på er och god fortsättning på det nya året!
Ja nu är 2008 tillända..och vi avslutade det på bästa tänkbara sätt med att spela på Södra Berget i Sundsvall på nyårsaftonen! Ca 400 pers som åt gott och kl 22.00 då knackade vi igång en mycket trevlig spelning.. Vi hade fullt golv hela kvällen lång och som vi sagt förut..då är det kanonskoj! =)
Vi tog paus några minuter före tolvslaget och fick nöjet att skåla in nya året med publiken som sedan fick VIP-platsen för att se alla fyrverkerier som sköts upp i Sundsvall med omnejd.För ni som inte varit på Södra Berget så ligger det högst upp på toppen av Sundsvall med underbar utsikt över staden.

Lite umefolk träffade vi även på och jag kan inte undanhålla en kommentar som en viss mackägare här i Umeå sa: ’ Ni spela så bra så det går inte att dansa i otakt’
Det tycker vi var ett bra betyg =)!

Nu inleder vi det nya året med att åka till Äpplet i morgon för att spela på Hela huset gungar som brukar vara hur kul som helst! Nu blir det för många av oss i bandet första gången vi spelar just den här kvällen men som gäst har man ju varit där och då är det kul iallafall.. =) Uppe på Idun så är det Arvingarna och Drifters som står för musiken och hoppas man får chansen att träffa på dom under kvällen eller under eftermiddagen när vi är där och riggar. På själva trettondagsafton så åker vi på trio för att spela på Hotell Vännäs, det gjorde vi även ifjol och det var roligt, smockat med folk och tydligen så är det slutsålt i år med.

Ha det gott så länge så ses vi på Äpplet på lördag! =))

Mvh Peder, Janders