UFC-bloggen

9 dagar kvar – BK Forward

Presentationen av BK Forward blir kort. Dels för att jag inte fått tag i någon tränare och dels för att deras hemsida kunde ha varit med informationsrik. Vad vi vet om Forward är att de har producerat fram en mängd ungdomar de senaste åren. Titta bara på Dejan Garaca och Jiloan Hamad i Malmö FF som för bara två år sedan spelade i divison 1 med just Forward.

Jag har inte hittat någon info angående resultat från BK Forwards träningsmatcher, men man lyckades slå ut Nyköpings BIS efter straffar. Degerfors väntar här näst för Örebrolaget. BK Forward har inte värvat särskilt mycket. Av det jag kan hitta så har man bara värvat en spelare, Robin Ingvarsson från Karlslund. Däremot har man tappat 4-5 spelare.

Fullständigt lagnamn: BK Forward
Ort: Örebro
Arena: Trängens IP
Publiksnitt 2009: 340
Placering 2009: 9:a i Div 1 Norra
Otterhall tippar: 9

 

Jag hinner inte med att publicera något imorgon då jag först skriver högskoleprov och sedan är upptagen hela kvällen. Det blir alltså två lag som presenteras på söndag. Men missa för guds skull inte UFCs träningsmatch imorgon mot Mariehem!

På återseende

Etiketter: ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.