Ett ljus i mörkret.

Ett ljus i mörkret eller många rättare sagt, gick ned till stan igår och köpte nya glödlampor till lamporna i hallen. Visst var det väl hemskt spännande att famla runt i mörkret och visst såg jag inte hur skitit det var men ingenting går uppemot hur glatt och ljust allting blev!

J kom hem igår och log brett när han klev in i vardagsrummet. jag trodde att det berodde på att han visste om semlan i kylen och underkläderna jag köpt åt honom men det var hallbelysningen han var nöjdast med! Det var därför som han log så brett, det lös i hallen!

Jag blir glad varenda dag när jag inser att vintermörkret sakta men säkert kryper undan för dagsljuset. Snart kommer vårens stora vattenpölar som jag nätt och jämnt lyckas hålla mig i skinnet för att inte hoppa i och sedan kommer varma sommarnätter i goda vänners lag, nätter som aldrig verkar kunna ta slut.

Vintern är också bra, när det väl landat lite snö på backen och hösten är rätt fin den med, särskilt med en kamera i näven. Det är bara så att inget slår förtrollade och drömska sommarnätter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.