Telefontid.

Har pratat massor i telefon idag, har ringt till Apoteket i flera omgångar efter ett recept. Apotekets telefonservice är väldigt effektiv i min mening. Jag slipper krypa ur pyjamasen och gå ned till närmsta apotek. Det är väl effektivt? Jag tror på att telefonköer är till för att sortera ut dumma frågor, är frågan inte tillräckligt viktig lägger man på. Eller ja, det skulle jag tro på om jag trodde på dumma frågor.

Sedan ringde min syster och då är det bara att se till att sitta bekvämt och ha närhet till något att fukta strupen med, vi brukar prata väldigt länge. Och om allt möjligt. Det är en av få människor som hänger med i mina tankegångar. Idag har vi pratat om stygn som ser ut som spindlar, om systerdottern har ärvt sitt fisande från sin far och hur vi fått våra namn. Och som alltid har det blivit mycket killsnack också.

Ska ta och tvätta håret innan jag går och lägger mig, då kanske det finns en chans att det torkat någorlunda innan jag vaknar imorgon. Jag fortsätter att hoppas trots att det ännu inte har hänt.  Den eviga optimisten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.